Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TheHostingTool v1.2.1
#11
(03-23-2010, 06:26 PM)zzbomb Wrote: mhm, tpls changed a TON i noticed lol.

No prob.
Kevin Mark - TheHostingTool Lead Developer
#12
It's finally out! IT'S FINALLY OUT!

Upgraded without any problems except that I forgot to move my custom theme back over at first.
#13
I have a quick question
I have reinstalled the new version of this script at
host.albwebhosting .com
but the menu does not show properly

Can someone help me?
#14
(04-04-2010, 11:37 AM)erandi Wrote: I have a quick question
I have reinstalled the new version of this script at
host.albwebhosting .com
but the menu does not show properly

Can someone help me?

Are you using the default theme?
Kevin Mark - TheHostingTool Lead Developer
#15
(04-04-2010, 11:38 AM)Kevin Wrote: Are you using the default theme?

Yes sir, just installed it and did not edited anything.
#16
Odd. can you give us a screenshot and browser you are using?
Kevin Mark - TheHostingTool Lead Developer
#17
Simple... You need to properly configure the domain that you are using in the backend... The only thing wrong is that No images are showing up.

Login to admin area... http://host.albwebhosting.com/admin/
General Settings -General Configuration - URL

Which should be alllll this: http://host.albwebhosting.com/
[Image: sig.png]
#18
I am using firefox
screenshot
[Image: ibgm9eskx8c1qjjmls4_thumb.png]
#19
(04-05-2010, 06:42 PM)erandi Wrote: I am using firefox
screenshot
[Image: ibgm9eskx8c1qjjmls4_thumb.png]

Ah. Refer to zzbomb's solution.
Kevin Mark - TheHostingTool Lead Developer
#20
my tht generate a invoice all day for a clients,whats is the problem?


Thanks!


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)