Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
THT 1.3.5 Reworked - The newest version has just rolled out! Enjoy! =)
#21
I don't noticed this patch. Now works. Sorry Wink
Reply
#22
Sounds good. =)
---
See my GitHub at https://github.com/cozylife
Reply
#23
When I am trying to install the patch, I get an error "Unable to Upload File". Also Automod does not show any mods installed.
Reply
#24
Naven, You are just awesome! Big Grin The patch fixed it and I haven't seen an error since I installed it! I just did a whole new install and manually copied package details and Knowledge base articles over (wasn't too awful much to do) so I would have a fresh intall of it! Smile

PS: Added +1 to your reputation.
Reply
#25
I want get some modifications to this rework.
  • Login to cPanel button under the package details
  • Customer can see the details on package page too, not only on email (it cames usually to trashbin)

I've attached example image below.


Attached Files Thumbnail(s)
   
Reply
#26
(04-24-2012, 06:54 AM)Eino Wrote: I want get some modifications to this rework.
  • Login to cPanel button under the package details
  • Customer can see the details on package page too, not only on email (it cames usually to trashbin)

I've attached example image below.
Not sure if Lightworker is taking req currently. http://thehostingtool.com/forum/thread-1791.html
[Image: sig.png]
Reply
#27
Information 
Sign up for post to host module don't seem to work with smf 2.0.2, got everything setup, double checked it all but still get this message?

Quote:The provided username [membersname] does not exist.

I have tried a few different members of the forum including myself but still same, any ideas?

EDIT: Ive just tested mybb on the same server and that works fine, so this is defiantly a issue with smf 2.0.2
Reply
#28
(05-04-2012, 03:36 PM)Trax Wrote: Sign up for post to host module don't seem to work with smf 2.0.2, got everything setup, double checked it all but still get this message?

Quote:The provided username [membersname] does not exist.

I have tried a few different members of the forum including myself but still same, any ideas?

EDIT: Ive just tested mybb on the same server and that works fine, so this is defiantly a issue with smf 2.0.2

Some tables like
Code:
posterName
posterTime
memberName

does not exist in SMF 2.0.2

Can you upload to /includes/types file from attachment and try now?


Attached Files
.php   p2h.php (Size: 67.85 KB / Downloads: 628)
Reply
#29
When i upload the attached file, it kills admin area for whatever reason?
Reply
#30
Format issue. Convert it in notepad ++ to format which are other files in this folder. I did it in gedit on Ubuntu.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)